Locuri de munca, Stiri Brasov

Berarii de la Ursus caută tineri pe care să-i școlească în afacerea producției de bere

Ursus Breweries a dat startul celei de-a doua editii a programului Graduate Trainee „TheChallenge4Greatness”, destinat studentilor din ultimul an de studii, tinerilor absolventi si masteranzilor.

In cadrul acestui program, compania deruleaza un proces de recrutare pentru 12 pozitii de Graduate Trainee, sase in departamentul Comercial si sase in zona de Productie, in Bucuresti si in fabricile companiei din Buzau, Brasov si Timisoara.

Dintre cei 12 trainee selectați pentru ediția din 2017 a progamului „TheChallenge4Greatness”, opt sunt în prezent angajați ai companiei Ursus Breweries. In acest an, recrutarile si selectia urmatoarei generatii Ursus Breweries Graduate Trainee au demarat la finalul lunii februarie si vor continua pana in iunie. Cei selectati se vor alatura echipei in vara acestui an.

„TheChallenge4Greatness” are drept scop dezvoltarea profesionala si pregatirea tinerilor aflati la inceputul carierei pentru un viitor rol in cadrul companiei. Astfel, prima parte a programului ii introduce in lumea productiei berii, unde vor putea sa isi dezvolte cunostintele acumulate in perioada studiilor.

Prin urmare, prima etapa a programului este structurata sub forma provocarii de a gestiona integral un proiect timp de trei luni. In urma evaluarii, in functie de rezultate, cei mai buni candidati vor trece in a doua etapa a programului, cea de Management Trainee.

Timp de aproximativ un an, in perioada de dezvoltare profesionala accelerata de Management Trainee, acestia vor avea contact si vor lucra direct cu specialisti din mai multe arii functionale. In cazul departamentului Comercial este vorba despre Marketing, Trade Marketing si Vanzari, iar in zona de Productie, despre directiile Brewing, Packaging si Engineering.

Pentru mai multe detalii, click AICI

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*