Stiri Brasov

N-avem aeroport, dar o cursă aeriană a fost anulată la Brașov, din cauza ninsorii

Conform centrului INFOTRAFIC, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, la ora 10.30 erau 15 curse aeriene anulate în România. Chiar dacă la Brașov nu avem un aeroport funcțional, în conformitate cu informarea transmisă de către autorități, pe raza Secției Regionale de Poliție Transporturi (SRPT) Brașov, este anulată o cursă aeriană. Celelalte curse anulate sunt la Craiova și București, unde există aeroporturi.

De exemplu, cursele aeriene de pe Aeroportul Craiova către Londra (Luton) şi Paris (Beauvais), care ar fi trebuit să decoleze în această dimineaţă, au fost anulate printr-o decizie a companiei aeriene care operează respectivele zboruri. Totuși, rămâne o enigmă ce cursă aeriană a fost anulată la Brașov, cei de la Infotrafic netransmițând mai multe detalii cu privire la acest aspect. În județ, sunt totuși câteva aerodromuri, însă acestea operează doar zboruri de agrement și sunt închise pe perioadă de iarnă, cum este de exemplu cel de lângă Bran, de unde se fac zboruri de agrement pentru saltul cu parapanta.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*