Economic, Stiri Brasov

Roman SA a livrat camioane de peste 120 de milioane de dolari armatei americane. US Army a virat firmelor din România un miliard de dolari în 16 ani

Roman SA Braşov a livrat armatei americane camioane în valoare totală de 123,112 milioane de dolari, prin intermediul a 37 de contracte derulate în intervalul 2004- 2013.  Roman SA este controlată de controversatul om de afaceri Ioan Neculaie, anchetat pentru evaziune şi delapidarea a zeci de milioane de lei, dar condamnat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

US Army a investit un miliard de dolari în România, pentru lucrări şi servicii adiacente intereselor sale militare în ţara noastră. Site-urile americane de achiziţii publice au monitorizat pentru perioada 2000- 2016 un număr de 878 de contracte derulate de diverse structuri ale armatei americane pe teritoriul României, imensa majoritate fiind atribuite tot contractorilor de peste ocean. În 16 ani, doar 50 de firme din România au fost angajate de cea mai puternică armată din lume pentru construcţii ori servicii de telecomunicaţii, inginerie, cazare sau consultanţă ştiinţifică.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Foarte interesant, americanii cumpară de la noi dar noi cumpărăm autobuze de la turci. Le-am luat chiar mai scumpe decât le-au luat maltezii. Avem oameni politici care vor sa ingroape economia la 10 metri adâncime

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*