Social, Stiri Brasov

PSD Brașov spune că nu a fost anunțat că ar fi primit vreo amendă. În Monitorul Oficial, însă, scrie că a fost sancționat!

„PSD Brașov nu a fost amendat pentru campaniile electorale din 2016. Campaniile electorale și finanțarea lor au făcut obiectul altor documente, care au fost foarte corect întocmite, potrivit Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale. Ca urmare, filiala noastră a obținut restituirea integrală a sumelor cheltuite conform legii”, arată un somunicat primit la redacție după ce am publicat știrea potrivit căreia PSD Brașov nu a respectat legislația în vigoare în ceea ce privește finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.

„Controlul despre care se face referire a fost realizat în privința activității partidului și finanțarea acesteia. Așa cum este precizat și în textul din Monitorul Oficial, problemele constatate de AEP sunt de netrimitere, dintr-o eroare, a unor informații către Monitorul Oficial, în legătură cu membri de partid care au plătit cotizație anuală în cunatum mai mare de zece salarii minime. PSD Brașov nu a fost înștiințat de vreo amendă pe care o are de achitat ca urmare a acestui control, ci doar de sugestii făcute pentru ca astfel de erori să nu mai apară”, mai arată reprezentanții locali ai partidului de guvernământ.

Cum arată textul publicat în Monitorul Oficial:

La articolul 52. alin 1, se spune și care este sancțiunea care se aplică în acest caz.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*