Social, Stiri Brasov

MedLife extinde capacitatea spitalului din Brașov în acest an

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, și-a consolidat poziția de lider în zona Transilvaniei, deschizând anul trecut o nouă hyperclinică și un nou laborator în Brașov, dar și în zona de sud-est a țări, unde a deschis prima cilnică de mari dimensiuni la Brăila. De asemenea, MedLife a demarat o serie de investiții în extinderea capacității operaționale a patru spitale din portofoliu, două din Bucureși și alte două din Brașov și Cluj, acestea urmând să se finalizeze anul acesta și în anul următor.

2017 a fost un an cu mari provocări la capitolul proiecte de dezvoltare prin achiziții. Am finalizat preluarea Almina Trading, Anima și a Spitalului Humanitas, trei operatori importanți din sudul și nord-vestul țării. În plus, am achiziționat clinicile și spitalul Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii de servicii medicale privata din România și dacă tranzacția va fi aprobată de Consiliul Concurenței vom ajunge la un total de 35 de companii în grup și un număr de 6300 de angajați și colaboratori în toată țară”, a spus Mihai Marcu, CEO MedLife.

Pentru 2018 reprezentații MedLife își propun să mențină ritmul accelerat de dezvoltare al companiei, creșterea proiectată fiind de peste 20% față de 2017.

Așa cum ne-am obișnuit acționarii vom continua creșterea vânzărilor semnificativ peste competiție atât prin creștere organică cât și prin achiziții. Sperăm să obtinem în lunile ce urmează și aprobarea Consiliului Concurenței pentru achiziția clinicilor și spitalelor Polisano. Este o tranzacție care va aduce valoare semnificativă grupului, atât din punct de vedere strategic, cât și din punct de vedere al rentabilității. Estimăm că vom finaliza în primul trimestru alte 2-3 tranzacții de dimensiuni mai mici ale căror activitate de Due Diligence este aproape de final”, a mai spus Mihai Marcu.

Pe lângă proiectele de tip green field și achiziții, compania mai are în plan pentru 2018 alte două obiective importante: să devină lider național pe zona de rezonanță magnetică prin achiziționarea a 6 RMN-uri noi, urmând să ajungă astfel la un total de 12 astfel de echipamente la nivel de rețea, și să se extindă în zonele de proximitate din afara țării.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*