Economic, Stiri Brasov

Doi bucureșteni vor să livreze fructe în birourile firmelor brașovene

Andreea şi Camil Moldoveanu, cei doi antreprenori care au pus bazele businessului Fruteria specializat în livrarea de fructe la birou pentru companiile din Bucureşti, vizează afaceri de 800.000 de euro în 2018, în creştere cu 60% faţă de 2017.

Antreprenorii livrează zilnic fructe pentru angajaţii din 100 de companii bucureştene şi anul acesta şi-au mărit spaţiul de depozitare de la 60 la 220 de metri pătraţi.

„În 2017 cifra de afaceri de 500.000 de euro şi sperăm ca în 2018 să ajungem la 800.000 de euro.  Piaţa a început să se dezvolte, clienţii noştri nu mai vin doar din zona de IT, sunt şi alte domenii care apelează la serviciile noastre”, a spus Andreea Moldoveanu, acţionar al Office Fruit, firma care administrează brandul Fruteria.

În prezent, compania are 12 angajaţi, însă antreprenoarea are în plan să mai angajeze încă trei persoane. „Pe termen scurt vom mai angaja încă trei persoane, un şofer, un ambalator şi o persoană pe un post de office manager“, a mai spus Andreea Moldoveanu. În ceea ce priveşte planurile pe termen scurt, antreprenoarea vizează să dezvolte afacerea şi să intre pe segmentul de fructe uscate. „Am în plan să accesez fonduri europene pentru a cumpăra echipamente necesare pentru uscarea fructelor, venind astfel cu un nou produs pe lângă produsele realizate din fructe proaspete.“

Totodată, antreprenoarea mai spune că se uită să deschidă alte unităţi în afara Bucureştiului şi că zona vizată este oraşul Braşov. „Mă gândesc să deschidem în Braşov, însă nu ştiu dacă se va întâmpla anul acesta. Mai întâi trebuie să stabilizăm afacerea aici în Bucureşti, ca apoi să putem să ne dezvoltăm în alt oraş.“

Brandul Fruteria este administrat de firma Office Fruit, care a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 500.000 de euro, dublu faţă de 2016.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*