Stiri Brasov

Administrația piețelor se dotează cu aparate care să permită detectarea bancnotelor false, după ce mai mulți comercianți au fost păcăliți

Potrivit poliţiştilor şi experţilor BNR, numărul cazurilor de falsificare de monedă a crescut în ultimii ani. Banii contrafăcuţi sunt plasaţi în special în micile unităţi comerciale, unde nu există aparatură de verificare, dar și în piețe. Astfel, Serviciul de Administrare a Piețelor Brașov a decis să se doteze cu aparatură prin intermediul căreia pot fi depistați banii falși, după ce bancnote falsificate au ajuns în casieriile acestui serviciu de la comercianți, care la rândul lor le încasaseră de la clienți, fără a avea vreo bănuială.

Astfel, în bugetul pentru acest an Administrația Piețelor a prevăzut fondurile necesare pentru a achiziționa cinci dispozitive de depistare a banilor falși care vor fi folosite la casieriile piețelor Dacia, Astra, Star, Tractorul și Bartolomeu.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*