Imobiliare, Stiri Brasov

Maurer Imobiliare a vândut la Brașov peste 4.900 de apartamente în stadiul de proiect

Maurer Imobiliare, compania de renume pe piața imobiliară din orașul de sub poalele Tâmpei, se bucură, acum la început de an 2018, de un număr de 5.700 de apartamente vândut, la nivel național, în cele 4 proiecte imobiliare pe care le dezvoltă în prezent.

Din acest număr total de apartamente vândute la nivel național, în proiectele imobiliare din orașul Brașov, Avantgarden 3 și Maurer Residence, s-a înregistrat un număr de peste  4.900 apartamante vândute în faza de proiect. Acest număr se traduce, practic, în sute de brașoveni care și-au gasit, prin intermediul acestui dezvoltator, un loc pe care să-l numească „acasă”.

„Aceste cifre reprezintă materializarea muncii noastre și a eforturilor depuse de-a lungul timpului și reflectă, în mod direct, gradul sporit de încredere pe care ni l-au oferit și ni-l oferă în continuare clienții noștri”, afirmă Oana Păun, responsabil de departamentele marketing și vânzări din cadrul companiei.

În proiectul Avantgarden 3 Brasov, de-a lungul celor 4 faze de construcție, s-au vândut în total 3.946 de apartamente, iar ultima faza de construcție, recent demarată, deja înregistrează un număr de 339 apartamente vândute în cele 11 imobile scoase la vânzare până în acest moment (de la B52 la B62). Blocul B83 in faza IV a proiectului etalon din orașul Brasov, Avatgarden 3, este alocat vânzărilor de apartamente către clienții care optează petru plata lor în rate direct către dezvoltator, iar până acum deja au fost vândute 28 de apartamente prin acestă modalitate de plată.

Proiectul situat într-un punct cheie al orașului Brașov, Maurer Residence, totalizează până în prezent un număr de 807 apartamente vândute în cele 14 imobile din faza 1 de construcție și 159 de apartamente în faza 2 de construcție a acestui proiect, pentru care s-a dat startul vânzărilor în luna iulie a anului trecut.

Atât pentru acest proiect imobiliar din zona Tractorul cât și pentru Avantgarden 3 vânzările sunt în plină desfășurare. Pentru Avantgarden 3 a fost scos la vânzare recent blocul B62, având teremen de finalizare septembrie 2019, clienții putând opta între structuri de tip garsonieră, studio, apartamente cu 2, 6 sau 4 camere și apartamente de tipul 2 camere + birou, iar prețurile încep de la 37.500 euro. Pentru Maurer Residence, în momentul de față, sunt în curs de derulare vânzările pentru apartamentele din blocurile M21 și M22, cu 2 etaje și termen de finalizare iunie 2019.

Datorită ofertei extrem de variantă și flexibilă, proiectele imobiliare aflate sub semnătura Maurer Imobiliare pot satisface cu ușurință cerințele unor arii largi de clienți, fapt pentru care reprezintă, în continuare, o opțiune ideală de luat în calcul pentru persoanele aflate în căutarea unei locuințe.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*