Social, Stiri Brasov

FOTO Lacăte ale iubirii la intrarea în Castelul Bran. Îndrăgostiții au avut acces și în Sufrageria Regală

Câteva sute de turiști, majoritatea străini, care au trecut, astăzi, pragul Castelului Bran, au avut ocazia să lege lacăte ale iubiri la poalele fortăreței și să intre în Sufrageria Regală, unde, acompaniați de muzică, fructe, ciocolată și ceai, și-au putut face declarații de dragoste.

Lacătele iubirii, în formă de inimioară, au putut fi cumpărate de turișiti de la un magazin de la intrarea în Castel, prețul unuia fiind de 15 lei. „Turiștii care au cumpărat lacătele au avut posibilitatea să scrie pe ele cu markerul numele, data sau o declarație de dragoste, iar apoi să le lege într-un loc special amenajat din Parcul Regal, unde sperăm să dăinuie încă 640 de ani, cât are acum Castelul Bran“, a declarat Bogdana Balmuș, PR manager la Castelul Bran.
Turiștii au fost invitați apoi în Sufrageria Regală, unde acompaniați de muzică, ceai, fondue au Chocholate, căpșune și șampanie au putut să-ți declare dragostea. „A fost chiar și o cerere în căsătorie astăzi în Sufrageria Regală, la care am asistat cu toții emoționați. Am pregătit un cadru de poveste în care îndrăgostiții își pot mărturisi sentimentele“, a mai spus Bogdana Balmuș.
Preţul unui bilet de intrare la Castelul Bran este de 40 lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi, 30 lei pentru seniori şi 10 lei pentru copii.
Sursa foto: Bran Castle Official Fb

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*