Stiri Brasov, Timp liber

Din 24 februarie, se deschid târgurile de mărțișoare din Brașov

Ca și anii trecuți, Primăria Brașov va amenaja un târg de mărțișoare pe aleea de promenadă a Parcului Nicolae Titulescu, însă simboluri ale primăverii urmează să se vândă atât în piețe, cât și în Bartolomeu, Triaj și Noua.

Până acum, pentru târgul de la parcul central au fost depuse 30 de solicitări pentru vânzarea de mărțișoare, târgul urmând să se deschidă în data de 24 februarie și să funcționeze până pe 1 martie. După cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, până în prezent, există peste 30 de solicitări, iar din experiența anilor trecuți, numărul total al comercianților care vor vinde aici va trece de 40. Atribuirea locurilor se face pe principiul primul venit, primul servit.

Un alt târg va fi la complexul din Bartolomeu, unde au fost aprobate 16 cereri de vânzare de mărțișoare. De asemenea, în perioada 3 – 8 martie în această zonă va avea loc și un târg de flori, fiind eliberate 14 abonamente pentru comercianți.

Mărțișoare se vor vinde și în Triaj și în Noua. În Triaj, în zona capătului de autobuze, vor fi 3 comercianți, care vor vinde mărțișoare în perioada 27 februarie – 1 martie, iar alți trei comercianți vor vinde flori în perioada 2 – 8 martie. Și în Noua, pe strada Levănțicăi, la fosta piață, vor fi 7 comercianți de mărțișoare în perioada 24 februarie – 1 martie, și 8 de flori, între 7 și 8 martie. În plus, spații dedicate special mărțișoarelor și florilor vor exista în fiecare dintre piețele publice din oraș. Pentru a-și desface simbolurile primăverii în târgurile care vor fi amenajate în oraș, comercianții vor plăti 3,6 lei/mp/zi în Bartolomeu, Triaj, Noua, și 6 lei/mp/zi, la Parcul central.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*