Economic, Stiri Brasov

Compania de outsorcing Optima vrea să ajungă la 60 de angajați la Brașov până la finele anului

Firma de outsourcing Optima, cu capital majoritar românesc, a încheiat anul trecut cu afaceri de peste 16 milioane de lei, în creștere cu 20% față de anul anterior.

Este al patrulea an consecutiv în care înregistrăm o creștere de 20-25%. Pentru 2018 vrem să păstrăm același ritm, chiar dacă suntem conștienți că, de la an la an, devine din ce în ce mai greu să susținem acest ritm de creștere pentru că baza de la care plecăm este din ce în ce mai mare. Chiar dacă este un plan ambițios, la finele lui 2018, , vrem să atingem pragul de 20 de milioane de lei cifră de afaceri”, a spus Daniel Mereuță, director general al Optima.

Compania are 300 de angajați în cele trei birouri pe care le are în țară, la Iași, Brașov și București.Biroul din Brașov este cel mai nou deschis, iar pentru acesta am aplicat pentru un ajutor de stat pentru crearea a 60 noi locuri de muncă până la finele lui 2018”, a mai spus Mereuță.

Compania s-a orientat anul trecut pe dezvoltarea serviciilor de vânzări, inclusiv vânzări directe, iar în 2018 își propune diversificarea portofoliului de clienți și a serviciilor oferite, dar și abordarea altor industrii. “Au fost situații în care am început să lucrăm pentru un client pentru un anumit serviciu de business, spre exemplu vânzări, iar apoi ne-am diversificat activitățile pentru același client. Vrem să ne îndreptăm spre un omnichannel în ceea ce privește serviciile pe care le oferim clienților, inclusiv prin zona digitală”, a afirmat Daniel Mereuță.

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti. Optima face parte din grupul Next Capital, cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro. Grupul Next Capital are acţionariat majoritar românesc, iar minoritar – fondul de investiţii britanic North Bridge Capital Partners.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*