Imobiliare, Stiri Brasov

Unul din patru români s-a mutat înapoi în casa părintească din cauza situației financiare

Din cauza situației financiare, 25% dintre români s-au mutat înapoi în casa părintească, cei mai mulți dintre ei (33%) având vârsta cuprinsă între 25-34 ani, spre deosebire de ceilalți europeni, unde 20% au făcut acest pas. Desfășurat în 24 de țări europene, Raportul Consumatorilor privind Plățile efectuate de aceștia analizează influența pe care situația financiară o are asupra unui cuplu.

Întrebați dacă situația lor financiară a fost un motiv pentru continuarea unei relații sentimentale, 18% dintre bărbații europeni și 14% dintre femeile europene au răspuns afirmativ. Practic, aceștia au realizat la un moment dat că situația lor financiară reprezintă un avantaj în relația de cuplu. Pe primele locuri la răspunsuri afirmative cu privire la influența situației financiare asupra relației se situează Ungaria cu 68% , Franța cu 24% și Spania cu 19%.
Pe de altă parte, din cauza situației financiare, 25% dintre români s-au mutat înapoi în casa părintească, 33% având o vârstă între 25-34 ani. În restul Europei, 20% dintre respondenți au făcut acest pas. Întrebați dacă situația lor financiară s-a îmbunătățit în ultimul an, 38% dintre europeni au răspuns afirmativ, 45% dintre români arătându-se optimiști.

În România, studiul a fost realizat pe un eșantion de 1.000 de repondenți, dintre care 48% bărbați și 52% femei, cu vârste cuprinse între 18-50 ani, peste 75% dintre aceștia având studii superioare și fiind angajați în momentul interviului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*