Social, Stiri Brasov

Se conturează proiectul pentru o nouă grădiniță cu 200 de locuri în zona Coresi

După ce în toamna anului trecut, Primăria Brașov a primit donație de la un dezvoltator imobiliar o suprafață de teren în zona Coresi în vederea construcției unei grădinițe, acum edilii au început demersurile birocratice pentru a realiza proiectul. Astfel, reprezentanții Primăriei își propun amenajarea unei grădinițe cu program prelungit pentru 200 de copii pe terenul de 700 mp care se află pe strada Ioan Popasu la nr. 15.

După cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, în prezent este în curs de elaborare documentația în vederea lansării licitației pentru conturarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru nou grădiniță. „Suntem în faza de elaborare a Strategiei de contractare şi de încărcare a documentaţiei pe SEAP pentru achiziţie. După finalizarea procedurii, documentaţia va fi verificată de către Autoritatea Națională pentru Achiziții Publice, iar apoi anunţul va fi postat în SEAP”, a explicat Toarcea. După cum au precizat oficialii Primăriei, capacitatea grădiniţei a fost determinată de solicitările actuale ale acestei zone ale oraşului cât şi de perspectiva dezvoltării cartierului Tractorul, zona Coresi Avantgarden.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*