Economic, Stiri Brasov

Ropharma vrea să se împrumute cu 14 milioane de euro pentru extinderea Spitalului Sf. Constantin

Compania brașoveană Ropharma va propune acționarilor în adunarea din 15 martie contractarea , în calitate de împrumutat, codebitor sau garant alături de societăţile Teo Health, compania care operează Spitalul Sf. Constantin,  Ropharma Logistic şi Aesculap Prod, a unor credite de investiţii în sumă totală de maxim 13,777 milioane de euro, informează un comunicat de presă al companiei transmis BVB. Ropharma este principalul acționar al companiei Teo Health, cea care operează Spitalul Sf. Constantin.
Banii vor fi folosiţi pentru refinanţarea creditelor la termen existente, precum şi pentru finanţarea lucrărilor de construcţii şi achiziţia de echipamente necesare amenajării unei unităţi cu destinaţie spitalicească.
Acţionarii mai sunt chemaţi să decidă şi asupra contractării de către societatea Ropharma, alături de Teo Health SA, Ropharma Logistic SA şi Aesculap Prod SRL, a unui plafon de credite curente în sumă totală de maxim 6,5 milioane de euro, pentru desfăşurarea activităţii curente.
Garantarea creditelor se va face cu garanţiile constituite deja, care se pot extinde, menţine sau reînnoi şi asupra noilor credite, precum şi cu alte bunuri mobile sau imobile aflate în patrimoniul societăţtii, în funcţie de negocierile cu banca. Valoarea actelor de constituire în garanţie a activelor imobilizate ale societăţii efectuate pe durata unui exerciţiu financiar poate să depăşească 20% din totalul activelor imobilizate, mai puţin creanţele imobilizate. De asemenea, valoarea creditelor sau a bunurilor ipotecate poate să depăşească 20% din valoarea contabilă a activelor societăţii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*