Social, Stiri Brasov

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală la un cămin de bătrâni din Bran

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Economice efectuează percheziții la un cămin de bătrâni din comuna Bran, având suspiciuni de evaziune fiscală. Ancheta ar fi pornit de la o plângere formulată de către reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială.

„În cazul percheziției din Moieciu de Jos au fost ridicate toate documentele referitoare la serviciile prestate precum și toate contractele încheiate cu beneficiarii și urmază să fie verificate de către colegii de la Serviciul de Investigații Economice“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

 

Capacitatea căminului de bătrâni din Moieciu de Jos este de 70 de persoane. Ancheta se derulează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Polițiștii au mai descins astăzi și la o societate comercială din Făgăraș, unde sunt derulate cercetări tot pentru evaziune fiscală.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Căminul de bătrâni din Bran, percheziționat astăzi de polițiști este de fapt o pensiune fără autorizație - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*