Stiri Brasov

CJ Brașov va emite certificatul de urbanism pentru capătul de autostradă de la Cristian. Constructorul va începe lucrările de proiectare

Contractul pentru construcția capătului de autostradă dintre Cristian și Râșnov a fost semnat cu constructorul din luna octombrie a anului trecut, dar abia acum încep și primele demersuri birocratice în vederea autorizării lucrărilor. Astfel, după cum a precizat directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Adriana Nicula, Consiliul Judeţean Braşov va emite în perioada următoare certificatul de urbanism pentru acest proiect. Aceasta a precizat că odată cu emiterea acestui document,  va fi emis şi ordinul de începere a serviciilor de proiectare şi vor urma discuţiile tehnice cu antreprenorul.

CNAIR a semnat contractul pentru această lucrare  cu asocierea SC Alpenside SRL – SC SPECIALIST CONSULTING SRL, iar prețul este de 118 milioane de lei, fără TVA, respectiv 30 de milioane de euro cu tot cu TVA, procedura de licitație fiind demarată încă din iulie 2015. Sectorul de autostradă va avea o lungime de 6,3 km, iar drumul de legătură va avea 3,7 km. Acesta va avea profil de drum naţional cu patru benzi, separate pe zona mediană. Lucrările ar urma să se deruleze pe o perioadă de 2 ani, din care 6 luni va fi doar proiectarea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*