Stiri Brasov, Timp liber

Prima ediție a Noise Festival ar urma să aibă loc în perioada 30 iunie – 1 iulie

Comunitatea Noise (makenoise.ro) a anunțat perioada primei ediții a Noise Festival de la Brașov – 30 iunie – 1 iulie 2018.

Misiunea proiectului este „de a pune Brașovul pe harta festivalurilor din România, să promovăm Brașovul, să promovăm și să stimulăm mediul de afaceri din Brașov, iar producția festivalului să fie realizată de tineri pe bază de voluntariat”, declară Dorin Gapo, fondatorul comunității. Deja în jurul proiectului s-au strâns 500 de voluntari și peste 40 de agenți economici care susțin idea festivalului.

Proiectul își dorește să promoveze artiștii din România și să atace mai multe genuri muzicale. „Nu ne propunem să replicăm alte festivaluri consacrate din România, așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai mulți agenți economici și voluntari și suntem convinși că cu multă voință din partea tuturor se va realiza acest festival. Ne dorim să atacăm și segmentul de family, vom acorda atenție aparte și persoanelor cu dizabilități, să desfășurăm activități culturale, gen teatru de improvizație”, a mai spus sursa citată.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*