IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Mondly, ajunși la peste 25 de milioane de descărcări, au fost prezenți la unul dintre cele mai mari târguri de educație și tehnologie din lume

Între 24 și 27 ianuarie 2018, Londra a fost gazda unuia dintre cele mai mari târguri de educație și tehnologie din lume: Bett Show. La eveniment au participat sute de companii și startup-uri din 131 de țări, iar printre acestea s-a aflat și Mondly – aplicația brașoveană de limbi străine cu peste 25 de milioane de descărcari în întreaga lume.

 

Pe lângă Mondly, pe lista participanților la eveniment s-au mai aflat încă patru companii românești și alte zeci de nume mari din industria de profil precum Google, Encyclopaedia Britannica, Oxford University Press sau McGraw Hill Education. (https://www.zeemaps.com/map?group=2866255)

 

Bett Show este primul târg de profil care are loc la începutul anului și are ca scop reunirea comunității educaționale globale pentru networking și inspirație. În cadrul evenimentului au loc prezentări și discuții cu privire la viitorul educației și la rolul pe care tehnologia și inovația îl joacă în dezvoltarea acesteia. Inevitabil, Bett Show dă curs de foarte multe ori unor parteneriate și proiecte de succes care pun tehnologia în slujba educației și schimbă modul în care învățăm.

 

Evenimentul le-a oferit brașovenilor de la Mondly ocazia să prezinte cele mai avansate tehnologii cu care au cucerit piața învățării limbilor străine: realitatea virtuală și realitatea augmentată. 

 

Demonstrând că acesta este doar începutul, Mondly a abordat la Bett Show un segment nou de public: business-urile. MondlyWorks, platforma special creată de brașovenii de la Mondly pentru mediul de afaceri, permite companiilor multinaționale (și nu numai) să le ofere angajaților o soluție învățare rapidă și eficentă a limbilor.

 

Mondly este o aplicație de limbi străine creată de brașovenii Alexandru Iliescu și Tudor Iliescu. Câștigătoare a numeroase premii Google, Facebook și Apple, aplicația a fost descărcată de numai puțin de 25 de milioane de ori în întreaga lume și este disponibilă pe iPhone, iPad, Android și Web.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*