Stiri Brasov, Timp liber

6,4 milioane de lei pentru amenajarea unei săli de sport pe „ruina” Campusului Metrom

După aproape 8 ani de când proiectul amenajării unui campus sportiv la Metrom a fost trecut pe linia moartă, anul acesta, Direcția de Sport și Tineret vrea să reia lucrările efectuate parțial în 2008 în vederea amenajării unei săli de sport. După cum a precizat Emilian Cernica, șeful Direcției, din bugetul total alocat investițiilor de către instituția pe care o reprezintă, respectiv de 9,29 milioane de lei, 6,4 milioane de lei vor fi direcționate către acest proiect.

Sala ar urma să fie aropiată ca dimensiuni de cele ale sălii existente la Școala 11, iar terenul să aibă dimensiunea unui teren hadbal standard. Sala ar urma să fie dedicată pentru juniori, iar în vederea demarării lucrărilor, Direcția de Sport a efectuat o expertiză a construcției care a fost începută în 2008, dar și un studiu de fezabilitate.

În total, în respectiva construcție neterminată s-au investit 2,092 milioane de lei, 60% din sumă venind de la Ministerul Educației care derula programul de înființare de campusuri sportive în mai multe județe, iar 40% fiind suportată de către municipalitate. Constructorul nu a reuşit să facă mare lucru, ajungând la stadiul ridicării pilonilor de la sală și ținând cont că obiectivul a fost abandonat, parte din el a început să se degradeze.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*