Timp liber

Schiorii trebuie să fie atenți la zonele închise de pe pârtiile din Poiană. Ieri au avut loc 16 accidente pe domeniul schiabil

Starea pârtiilor de pe domeniul schiabil Poiana Brașov este astăzi foarte bună. Se schiază pe toate pârtiile. Funcționează toate instalațiile pe cablu, cu excepția teleschiurilor Kanzel și Subteleferic. Temperaturile la ora 9.00 erau de -8 grade Celsius în masiv și -4 grade Celsius în Poiana Brașov.

Salvamontiștii fac însă apel către schiori să respecte semnificația indicatoarelor „ZONĂ ÎNCHISĂ” și să nu se aventureze dincolo de acestea, deoarece riscul de accidentare este considerabil. recomandarea acestora pentru schiori este să poarte cască și protectie de coloană, să își aleagă nivelul de dificultate al pârtiei în funcție de pregătirea fizică și tehnică pe care o au și  să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo, starea zăpezii și fluxul de schiori de pe pârtie.

Ieri au avut loc 16 accidente pe pârtie, care au făcut necesară intervenția salvamontiștilor sau a echipelor de ambulanță.
Toate persoanele prezente pe pârtie să respecte regulamentul domeniului schiabil (http://www.brasovcity.ro/documente/public/regulamente/Regulament%20privind%20conduita%20schiorilor-snowboarderilor%20pe%20domeniul%20schiabil.pdf) și decalogul schiorului (http://starepartii.brasovcity.ro/ro/decalogul-schiorului/), pentru a nu se pune în pericol pe ei sau pe ceilalți.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Ovidiu

    Pe pârtie, ca pe șosele. Aceiași.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*