Stiri Brasov, Turism

Britanicii de la The Culture Trip: „Brașovul – evadarea perfectă de weekend!”

Revista londoneză Culture Trip a publicat recent un articol intitulat “11 locuri pe care să le vizitezi în Transilvania care nu sunt Castelul lui Dracula”, iar pe listă figurează oraşul Brașovul, dar și satul Viscri.

Brașovul este văzut ca „evadarea perfectă de weekend”. „Cunoscut pentru priveliștile sale uimitoare, repere fantastice precum Biserica Neagră – cea mai mare biserică gotică dintre Istanbul și Viena – sau pentru cetatea monumentală, încă în picioare, Brașovul se mândrește cu o atmosferă relaxată. La doar o jumătate de oră cu mașina, puteți ajunge în Poiana Brașov, un loc minunat pentru schi, snowboarding și drumeții”, scriu britanicii

„Printre cele mai impresionante moșteniri ale Transilvaniei se numără satele săsești, dotate cu biserici fortificate impresionante. Unul dintre cele mai fermecătoare este Viscri, un sat care a furat chiar inima Prințului Charles, care acum deține proprietăți în sat care au fost transformate în pensiuni. O plimbare prin sat va dezvălui un mod tradițional de trai, case frumoase restaurate, precum și o biserică fortificată magnifică”, mai scriu cei de la The Culture Trip.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*