Stiri Brasov, Turism

Hotelul Poiana din Poiana Brașov va fi modernizat cu 5 milioane de euro. Va fi redeschis în 2019

Hotelul Poiana din Poiana Brașov, care face parte din grupul Ana Hotels, va fi modernizat în cursul acestui an, urmând să fie repus în circuitul touristic în 2019. Potrivit proprietarului grupului, George Copos, valoarea investiției se ridică la aproximativ cinci milioane de euro.

Între timp, în acest an, investițiile lui Copos din Poiana Brașov se rezumă la construcția unui mini-hotel pentru angajații grupului. „Vrem să facem ceva frumos acolo, să vină și să locuiască cu familiile”, a declarant omul de afaceri. Ana Hotels și Ana Teleferic au aproximativ 260 de angajași în Poiana Brașov.

Anul trecut, grupul Ana Hotels a finalizat o investiție de două milioane de euro în modernizraea hotelului Bradul, după ce anterior a fost modernizat integral hotelul Sportul cu peste 10 milioane de euro.

În 2016 compania ANA Hotels a înregistrat afaceri de 141 milioane de lei şi un profit net de 19,6 milioane de lei, faţă de 127 milioane de lei şi profit net de 13,4 milioane de lei în anul anterior. ANA Hotels este cea mai mare companie hotelieră de pe piaţa locală după cifra de afaceri.

Omul de afaceri George Copos a reorganizat în 2016 echipa de management din hoteluri, dat fiind că sectorul hotelier este cel pe care se va concentra pe viitor, alături de cel din panificaţie (lanţul ANA Pan), după vânzarea fabricii de motoare electrice ANA Imep către japonezii de la Nidec. Tranzacţia s-a ridicat la 10-20 de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*