IT, Stiri Brasov

Compania tech cu cea mai rapidă creștere din regiune face noi angajări la Brașov

Tremend Software Consulting a extins programul de recrutare și pregătire a inginerilor software și în Brașov, după ce anul trecut și-a inaugurat sediul din orașul de la poalele Tâmpei.

Echipa din Brașov va contribui la proiectarea și construirea de soluții pentru clienți globali, în domenii precum telecom, servicii bancare, retail, media și automotive.

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum Internet of Things, AI și Machine Learning

Tremend, compania româneasca nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software, care va continua și în acest an.

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialisti noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 5.6 milioane de euro. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

„Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne. La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov.

Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri”, a declarat Ioan Cocan, Managing Partner Tremend

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*