Economic, Stiri Brasov

Electrica Distribuție Transilvania Sud caută director general care să nu fi fost condamnat pentru luare de mită sau spălare de bani

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA, care se ocupă cu distribuția energiei electrice în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, a pubicat pe propriul site un anunț de recrutare pentru postul de director general.

Cei care doresc să își depună candidatura pentru această funcție o pot face până pe 6 februarie. Pentru a candida trebuie să ai studii superioare în domeniul tehnic, cu specializare în profil electric/energetic (constituie avantaj absolvirea studiilor de MBA / Masterat / Doctorat în domenii relevante pentru activitatea companiei). De asemenea, cei care își doresc postul trebuie să aibă o experiență profesională de cel puțin zece ani, din care minim 3 ani în activitate de conducere (top management) în organizații din sectorul energetic, care a fost implicat în proiecte de transformare ample încheiate cu succes.

Potențialul candidat trebuie să nu fi fost condamnat pentru infracțiuni ca gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înșelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, spălare de bani (și alte infracțiuni prevăzute de Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării terorismului), bancruta simplă, bancruta frauduloasă (și alte infracțiuni prevăzute în Legea nr. 85/2006, respectiv Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență) etc.

Electrica Distribuţie Transilvania Sud” S.A. este una dintre cele 8 societăţi regionale de distribuţie a energiei electrice din România, asigurând în principal distribuţia şi tranzitul energiei electrice prin reţelele pe care societatea le deţine în arealul licenţei de distribuţie, pentru circa 2,6 milioane de locuitori, bazându-se pe experienţa şi tradiţia celor peste 100 de ani în domeniu. Ea are în componenţă şase subunităţi denumite sucursale de distribuţie a energiei electrice (SDEE), ce asigură energie electrică pentru consumatorii din judeţele: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, aria de serviciu fiind de 34.100 km2. Electrica Distribuţie Transilvania Sud este una dintre filialele S.C. Electrica SA.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*