Economic, Stiri Brasov

„Excel pentru afaceri”, cel mai căutat curs de la Camera de Comerț și Industrie

Unul dintre cele mai solicitate cursuri organizate de Camera de Comerț și Industrie este „Excel pentru afaceri”. Ceele mai multe firme își trimit angajații să aprofundeze această aplicație, care poate face munca mai ușoară. Toate „secretele” din spatele Excel sunt dezvăluite de un lector cu experiență de la Facultate de Informatică a Universității Transilvania, Nicoleta David. 

Cursul prezintă principalele funcţii, formule, diagrame, tabele de calcul şi operaţiuni cu baze de date care sînt incluse în aplicaţia Excel. Cursul „Excel pentru afaceri“ se adresează specialiştilor din domeniul financiar, tehnic, administrativ, precum şi altor persoane care doresc să aprofundeze facilităţile oferite de aplicaţia Excel pentru a le folosi în domeniul lor de activitate.

Cursul „Excel pentru afaceri” este programat în perioada 5-6 februarie și este structurat în două module. Prețul unui curs este de 250 de lei, dar membrii Camerei de Comerț și Industrie beneficiază de 10% reducere.

Sesiunile de lucru au un puternic caracter practic şi interactiv, noţiunile prezentate vor fi detaliate în numeroase exemple concrete, cu situaţii şi probleme care apar în activităţile curente ale firmelor şi care pot fi rezolvate cu aplicaţia Excel.

 

Prin modul de prezentare a cursului, acesta este util atît începătorilor cît şi celor care au deja noţiunile de bază ale aplicaţiei. La finalul cursului participantii vor putea să realizeze singuri lucrări în Excel şi să-şi personalizeze tabele, grafice sau baze de date specifice domeniului lor de activitate.

 

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor de inițiere, calificare, perfecționare și specializare pe care le organizează CCI Brașov sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vărstnice și de Ministerul Educației Naționale.
Sursa: Comunicat CCiBV

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*