Opinii, Stiri Brasov

Breaking News: În România, un partid de asistați social se chinuie să formeze guverne

Perioada de guvernare PSD-ALDE-UDMR va rămâna în istorie ca una de instabilitate politică, o perioadă care ne-a aruncat într-o criză fără precedent. Nu te poți aștepta de la foarte multe de la niște băieți care vor să se scape de niște probleme penale cu ștampila majorității în frunte. Se cheamă guvernare iresponsabilă ce fac ei.

Azi vine în România, într-o vizită istorică, premierul Japoniei, însoțit de reprezentanții unor companii a căror cifră de afaceri însumată reprezintă PIB-ul României pe foarte mulți ani. Nu prea are cu cine să se întâlnească, pentru că ultimul iresponsabil care a fost premier, Mihai Tudose, a spus că nu îl mai duce intelectul câteva zile să asigure interimatul până când amicii lui de pahar se decid pe cine să pună în fruntea unui nou guvern care să ducă România mai aproape de marginea lumii.

Din păcate, circumstanțele ne-au adus la conducere niște oameni care nu au condus în viața lor nimic. Dragnea spune că a condus CJ Teleorman. Să fim serioși, dacă ai trecută chestia asta în CV nu te angajează nimeni nici ca femeie de serviciu. Restul au fost fie primari, fie parlamentari, fie prefecți. Puși pe liste sau numiți politic în funcții. Adică niște asistați social pe venituri ceva mai mari decât ale celor pe care ar trebui să îi oblige să facă muncă în folosul comunității.

Să schimbi două guverne într-un an pentru că nu au fost în stare să îți șteargă problemele penale (oarecum jenant pentru un partid care a eliberat o mulțime de infractori) înseamnă că nu ai oameni pregătiți să ocupe această funcție, că ai un lider de duzină și că pălăria asta a Puterii este ceva prea mare pentru un cap atât de mic.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*