Social, Stiri Brasov

Județeanul se dotează cu un aparat special pentru extirparea tumorilor din vezica urinară, dar și cu un nou ecocardiograf și o masă specială pentru operații neurochirurgicale

Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov ar urma să-i fie furnizate în următoarea perioadă o serie de echipamente necesare pentru efectuarea unor intervenții medicale mai complexe, după ce a semnat cu trei firme un contract în valoare totală de 778.728 de lei, fără TVA, față de valoarea estimată care se apropia de 925.000 de lei. Astfel, unul dintre aparatele care ar urma să ajungă la Județean este un rezetoscop mono și bipolar cu sursă de lumină și sistem de înregistrare video care este utilizat pentru rezecția prostatei sau în extirparea tumorilor de vezică urinară. Pentru furnizarea acestui aparat au fost primite 12 oferte, iar câștigător al licitației a fost desemnată firma bucureșteană Tehno Electro Medical Company care a oferit un preț de 278.838 lei, cu un 1,44 lei mai puțin față de valoarea estimată de… 278.839,44 lei.

De asemenea, unitatea sanitară va mai achiziționa de la Gadagroup România un ecocardiograf staționar cu traductor sectorial și liniar, a cărei valoare de achiziție era estimată la 400.000 de lei, iar în urma licitației prețul a coborât la 399.900 de lei. Tot în cadrul acestui contract, Județeanul a mai cumpărat și o masă de operație cu accesorii neurochirurgicale, al cărei preț estimat a fost de 245.745,5 lei, iar valoarea de achiziție în urma licitației a scăzut foarte mult, respectiv la suma de 99.990 de lei, câștigător fiind compania Adion Prodimpextrans tot din București, care a avut cea mai avanatajoasă ofertă economică din cele 12 primite.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*