Social, Stiri Brasov

Judecătorii Tribunalului Brașov au dat undă verde pentru amenajarea unei policlinici la Ghimbav

După ce Prefectura Brașov a solicitat reanalizarea hotărârii Consiliului Local Ghimbav ce viza schimbarea parțială a destinației Centrului Multifuncțional Administrativ din oraș în vederea amenajării unei policlinici, pe motiv că nu ar fi legal, documentul a ajuns în instanță fiind contestat și de primarul Dorel Toma. Astfel, după cum a precizat viceprimarul Ghimbavului, Ionel Fliundra, Tribunalul Brașov a emis o decizie ce permite schimbarea parțială a destinației acestui centru, astfel că proiectul policlinicii poate prinde contur. Inițial, juriștii Prefecturii invocaseră o prevedere legală potrivit căreia timp de 5 ani nu poate fi modificat un studiu de fezabilitate, în sensul schimbării destinaţiei clădirii.

După cum a explicat Fliundra, în clădirea centrului multifuncțional administrativ ar urma să se amenajeze 6 cabinete medicale, în care să își desfășoare activitatea medici de specialitate. Cei trei medici de familie vor rămâne însă în cabinetele actuale situate într-un imobil vechi din curtea primăriei. „Unul dintre spații va fi alocat unui centru de permanență, pentru că Ghimbavul are nevoie de o astfel de structură. Pentru a realiza aceste investiții va trebui să actualizăm studiul de fezabilitate, în care să includem șI spațiile medicale”, a precizat Ionel Fliundra.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*