Stiri Brasov

Cine curăță mizeria de după Revelion?! Terenul de sport din Centrul Civic este încă plin de cioburi

Foto: Reactiv Brașov

Au trecut aproape două săptămâni de când brașovenii au sărbătorit trecerea în noul an, iar mulți au ales să o facă în aer liber. Unii dintre ei au respectat și obiceiul care spune că trebuie să spargi un pahar pentru a sparge ghinionul și a avea noroc în noul an, însă nu s-au gândit absolut deloc că poate vor avea alții ghinion dacă vor călca în cioburile lor.

Unul dintre locurile minate de cioburi este terenul de sport din Centrul Civic, care se află în vecinătatea unor restaurante și unde mulți dintre petrecăreți au ieșit la cumpăna dintre ani pentru a admira artificiile, dar și pentru a sparge pahare. Acum, mulți dintre cei care s-au gândit să joace baschet pe acest teren au renunțat la idee, după ce au constatat că cioburile sunt aproape unul lângă altul și sunt un real pericol. Gravitatea situației le-a fost semnalată autorităților și de către asociația civică Reactiv Brașov, care le-a ceurt acestora să ia măsuri pentru a fi evitate incidentele, în condițiile în care terenurile de sport „la liber” din oraș sunt destul de puține. „După petrecerea de revelion, ne-am procopsit cu cioburi pe terenul de baschet din Centrul Civic. Ceea ce înseamnă ca de 12 zile administrația locală nu a observat cioburile de pe terenul de baschet și nici poliția locală, care teoretic a patrulat zona, nu a observat. Îi rugăm pe cetățenii Brașovului să se gândească de două ori înainte să murdărească spațiul public în orice fel: odată să se gândească dacă are cine să vină să curețe și a doua oară să se gândească la faptul că spațiul public este al tuturor și ne obligă pe toți să trăim cu mizeria lor”, au subliniat membrii Reactiv Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*