Social, Stiri Brasov

Poliția se folosește de scandalul „rutierului” pedofil pentru a atrage noi angajați

În plină criză de imagine, Poliția Română a postat un anunț pe pagina de Facebook în care anunță că scoate la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual. 11 dintre acestea sunt disponibile și la Brașov, unde este nevoie de 4 agenți de poliție și 7 ofițeri, potrivit Gabrielei Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

„Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine”, este mesajul postat pe Facebook de Poliţia Română.

Detalii despre concursuri:

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:
https://www.politiaromana.ro/…/ca…/posturi-scoase-la-concurs
Pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliție județene:
https://www.politiaromana.ro/…/structur…/unitati-teritoriale

Sursa: Facebook

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*