Timp liber

Moldovenii vor cheltui cel mult 600 de euro/familie pentru petrecerea Revelionului pe rit vechi pe Valea Prahovei sau în Poiană

România rămâne destinația preferată a moldovenilor pentru petrecerea Revelionului pe rit vechi, mai ales pentru că este aproape și deja cunoscută, spun reprezentanții Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PH).

„Turiștii moldoveni consideră că oferim servicii de calitate la un preț foarte bun. Preferă România, deoarece au posibilitatea să vină cu transport propriu. Bugetul pentru Revelionul pe rit vechi începe de la 300 – 350 euro, maximum 500 – 600 euro/familie (doi adulți plus unul sau doi copii). Trendul pentru anul acesta este turismul balneo. Pe lângă Valea Prahovei și Poiana Brașov, care rămân în topul destinațiilor preferate de moldoveni, noutatea este dată de faptul că au existat cereri pentru Băile Felix, Sovata, Slănic Moldova și Călimănești – Căciulata”, a declarat Oana Constantinescu, secretar al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, pentru Agerpres.

Moldovenii sărbătoresc trecerea în noul an în noaptea din 13 spre 14 ianuarie, după calendarul Iulian.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*