Stiri Brasov, Timp liber

10 ani de Oktoberfest la Brașov. Festivalul este programat în acest an la începutul lui septembrie

Ținând cont că anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima ediție Oktoberfest la Brașov, organizatorii vor ca anul acesta festivalul să fie și mai special. După cum au anunțat aceștia, evenimentul este programat în acest an în perioada 6 – 16 septembrie. „2018 înseamnă pentru Oktoberfest, renumitul festival al berii, 10 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, zeci de mii de turiști, care vor vizita din nou Brașovul, numeroase parteneriate, degustări de mâncăruri delicioase nemțești și românești deopotrivă, dar și spectacole excepționale la scene deschise”, spun organizatorii pe pagina de Facebook a festivlului.

Oktoberfestul are un impact decisiv asupra numărului de turiști, dar în special asupra numărului de turiști care se reîntorc în Brașov, fiind un eveniment care a avut în medie între 250.000 și 300.000 de vizitatori. Ideea organizării Oktoberfestului de Brașov a plecat de la o discuţie avută de către membrii Consiliului de Administrație al Clubului Economic German. Oktoberfestul nu se face din coincidență în Brașov, fiindcă Brașovul este orașul cu cel mai mare număr de investitori bavarezi

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*