Economic, Stiri Brasov

Peste 10 milioane de oameni au vizitat anul trecut Coresi Shopping Resort

10,390 milioane de oameni au vizitat anul trecut Coresi Shopping Resort, în creștere cu 15% față de anul anterior, ne-au declarat reprezentanții centrului comercial. Cel mai mare trafic s-a înregistrat în luna decembrie, când peste un million de oameni au fost la shopping sau și-au petrecut timpul în mall-ul brașovean inaugurat în 2015 în urma unei investiții de 60 de milioane de euro.

Reprezentanții Coresi Shopping Resort se așteaptă ca anul acesta traficul să fie în creștere în centrul commercial, după ce în decembrie anul trecut a fost data în folosință și pietonala care face legătura între zona de birouri a complexului, Coresi Business Park, și centrul comercial, ceea ce va face mai ușoară deplasarea celor peste 2.500 de angajați ai acesteia către zona de food a mall-ului.

Proiectul Coresi regenerează 8% din suprafața Brașovului, cuprinzând trei mari segmente – retail, birouri și rezidențial, toate acestea fiind în continua dezvoltare în acest an. Astfel, zona rezidențială – Coresi Avantgarden – o investiție de peste 100 de milioane de euro susșinută de Immochan România și femeia de afaceri Daniela Kasper, cuprinde în acest moment peste 1.000 de apartamentre aflate în diverse stadia de execuție.

Dezvoltatorul imobiliar Immochan va finaliza în 2018 faza a doua a Coresi Business Park Braşov, amenajat pe locul fostei platforme industriale Tractorul,  după ce a finalizat în septembrie 2017 a doua clădire a complexului, N1, şi va livra ultima clădire, N2, până în această vară.

Cea de-a doua fază a Coresi Business Park Braşov cuprinde trei clădiri moderne de birouri de clasă A (L1, N1, N2), cu regim mic de inăltime (P+3E/4E), ce cumulează 25.000 mp.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*