Stiri Brasov

Nici un sfert din locurile din parcarea din Poiana Mică nu s-au ocupat în vârf de sezon

Vârful de sezon în ceea ce privește numărul de turiști în Poiana Brașov din perioada sărbătorilor de iarnă nu prea a adus și clienți în parcarea multietajată din Poiana Mică. Astfel, în conformitate cu datele deținute de către administratorii parcării, în zilele aglomerate au fost în medie câte 100 de mașini în parcare, ceea ce înseamnă că nici măcar un sfert din cele 434 de locuri nu au fost ocupate simultan.

Cele mai bune zile pentru această parcare au fost 24 și 25 decembrie, când 160 de șoferi și-au lăsat autoturismele în această nouă locație. Taxa pentru staționarea în parcarea din Poiana Mică este de 1,5 lei/oră și se taxează non-stop sau există posibilitatea achiziției unui abonament pe o săptămână care costă 50 de lei. De asemenea, în vederea facilitării accesului către stațiune pe traseul dintre parcare și zona stației de plecare a telegondolei circulă o linia de autobuz 60.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. In zona Capra Neagra – Biserica de lemn, au fost anulate toate parcarile publice, evident in scopul maximizarii gradului de utilizare al parcarii supraetajate, care in aceste conditii este ocupata de abia la 25 %.
    Practic, se desfiinteaza parcari ca sa justificam constructia unei cladiri si achizitia unor autobuze.
    Pe ce lume traim?

  2. Subscriu la tot ce zice Dan ,inca o demonstratie de retardism ,incompetenta si bani cheltuiti aiurea din partea primariei cine naiba este de acord sa isi parcheze masina la 3 km de poiana brasov dupa-ia, sa astepte 10 min in frig dupa autobuz asta in contextul in care se putea face o parcare similara chiar in poiana.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*