Stiri Brasov, Turism

Copos a primit o prelungire de doi ani a documentației necesare modernizării Hotelului Poiana

Consiliul Local Brașov a aprobat în luna decembrie, în ultima sa ședință din 2017, prelungirea cu doi ani a Planului Urbanistic de Detaliu privind transformarea Hotelului Poiana din Poiana Brașov într-o clădire „cu funcțiune de locuințe de vacanță și hoteliere, compartimentări interioare nestructurale, refacere acoperiș și mansardare”.

Hotelul Poiana face parte din grupul Ana Hotels, iar decizia de modernizare a acestuia a fost amânată succesiv de companie, după ce lucrările de investiții s-au axat pe Hotelul Bradul care a fost  redeschis în vara lui 2017 în urma unor lucrări evaluate la două milioane de euro.

În Poiana Braşov, familia Copos mai controlează hotelul Sport, de patru stele, care a fost renovat cu 10 milioane de euro.

Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe perioada iernii, domeniul schiabil se întinde pe 45 de hectare şi are 26 de kilometri de pârtii. Grupul ANA Hotels mai controlează hoteluri şi la mare (Europa în Eforie Nord), iar în Capitală deţine hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton şi cel de patru stele Crowne Plaza.

George Copos a intrat în domeniul hotelier în urmă cu 20 de ani, când a cumpărat hotelurile Sport, Poiana şi Bradul din Poiana Braşov şi fostul hotel Flora, actualul Crowne Plaza din Bucureşti. Omul de afaceri a cumpărat ulterior clădirea în care funcţionează hotelul Athenee Palace Hilton.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*