Stiri Brasov, Turism

Tarife mai mici la instalațiile de transport pe cablu din Poiană, de luni până joi

Începând de ieri, de luni și până joi, se consumă mai puţine puncte de pe cartela de transport pe cablu (skipass-uri) din Poiana Brașov. Astfel, pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, pentru fiecare urcare, în loc de 6 puncte, se vor scădea 5, pentru telecabina Kanzel, în loc de 5 se vor scădea 4, pentru telescaun Ruia, se vor scădea 3, în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului, 2 în loc de 3. La teleschiuri nu vor fi modificări.

După cum au precizat administratorii domeniului schiabil, în acest moment, se schiază în condiţii bune pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise. Starea vremii este excelentă, cu soare, iar stratul de zăpadă pe pârtii este de 40-60 de cm.

Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*