Stiri Brasov, Turism

O companie brașoveană va opera zboruri către Madrid și Verona

Deși Brașovul nu are aeroport, o companie brașoveană va efectua zboruri către Madrid și Verona. Cobrex Trans, companie controlată de pilotul Constantin Apăvăloaie, va efectua câte două zboruri pe săptămână spre cele două destinații din Spania și Italia de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, a anunțat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Compania va opera cu o aeronava de tip Boeing 737 -300 cu 148 de locuri.  In zilele de operare va fi realizată şi o cursă internă cu Bucureştiul. Urmează ca în  zilele următoare compania să comunice deja programul de operare.

Cobrex Trans a demarat în 2016 procesul de pregatire pentru a opera zboruri de pe Aeroportul Suceava cu o aeronavă Boeing 737-300. Aeronava respective a fost fabricate în 1999 și are o capacitate de 148 de locuri, fiind operată până acum de companii aeriene din Noua Zeelandă și Portugalia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. O veste foarte buna!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*