Locuri de munca, Stiri Brasov

Germanii de la Miele angajează operatori producție fără experiență. Depune-ți CV-ul pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS

Fabrica Miele Tehnica a anunțat pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS, că este în căutare de operatori producție pentru fabrica sa de subansamble electronice de lângă Feldioara. Fabrica angajează persoane de peste 18 ani, fără experiență, care vor fi formate direct la locul de muncă. Viitorilor angajați li se promite salariu motivant, tichete de masă, tichete cadou, formare la locul de muncă, prime anuale, subvenție cantină, transport, medic în companie, mediu de lucru curat și program 8 ore/zi.

Puteți să trimiteți CV-urile dumneavoastră direct de pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS. Cv-urile sunt citite cu prioritate de către directorul departamanetului de resurse umane al companiei Miele.

Provocările din piaţa muncii sunt tot mai mari, atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. BizBrasov devine platforma care vă ajută să comunicaţi direct cu angajatorii. Dacă sunteţi în cutarea unui loc de muncă, BizBraşov vă conectează cu cele mai importante companii din oraş. Cu un simplu click, puteţi să trimiteţi CV-urile şi scrisorile voastre de intenţie direct la responsabilii de recrutare din aceste companii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Doresc sa lucrez in firma dumneavoastră

  2. Doresc sa lucrez in firma dumneavoastră din germania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*