Locuri de munca, Stiri Brasov

Elmas face angajări la Brașov. Vezi ce job-uri sunt disponibile pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS

Compania brașoveană Elmas a publicat pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS, locurile disponibile în companie, la început de an. Elmas angajează Lăcatuși mecanici – Operatori debitare și prelucrări mecanice și Electrician-Electromecanic.

Compania Elmas asigură potențialii angajați că vor lucra într-un mediu placut, dotat cu dușuri, cantină proprie, cu masă caldă. În plus, angajații vor lucra cu dispozitive necesare ușurării muncii, echipament de protecția muncii și transportul asigurat pe raza județului Brașov. Mai mult, compania oferă un pachet salarial competitiv la nivelul pieței, care va fi oferit în funcție de calificarea și experiența personală.

Puteți să trimiteți CV-urile dumneavoastră direct de pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS. Cv-urile sunt citite cu prioritate de către directorul departamanetului de resurse umane al companiei Elmas.

Provocările din piaţa muncii sunt tot mai mari, atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. BizBrasov devine platforma care vă ajută să comunicaţi direct cu angajatorii. Dacă sunteţi în cutarea unui loc de muncă, BizBraşov vă conectează cu cele mai importante companii din oraş. Cu un simplu click, puteţi să trimiteţi CV-urile şi scrisorile voastre de intenţie direct la responsabilii de recrutare din aceste companii.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*