Locuri de munca, Stiri Brasov

Se caută personal în producție, la Brașov. Vezi ce job ți se potrivește pe site-ul bizbrasov.ro, la secțunea JOBS

Agenția de muncă temporară WSA Platinium a publicat mai multe anunțuri de angajare pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS. Este vorba despre posturi de elecroniști și ingineri electroniști, operatori asamblare valve, legători manuali, operatori asamblare acumulatori, tehnicieni electronică, operatori comerciali logistică, responsabil magazie cu experiență.

Aplicați cu CV-urile direct pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS.

CV-urile vor putea fi vizualizate direct de către angajatori sau responsabilii de recrutare din cadrul companiilor brașovene, cu prioritate.

Provocările din piaţa muncii sunt tot mai mari, atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. BizBrasov devine platforma care vă ajută să comunicaţi direct cu angajatorii. Dacă sunteţi în cutarea unui loc de muncă, BizBraşov vă conectează cu cele mai importante companii din oraş. Cu un simplu click, puteţi să trimiteţi CV-urile şi scrisorile voastre de intenţie direct la responsabilii de recrutare din aceste companii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*