Opinii, Stiri Brasov

La mulți ani, care cum puteți!

Lăsăm în urmă cun 2017 care a început în stradă și s-a încheiat în stradă. Pentru politicieni nu a contat că acei oameni din stradă le-au transmis că nu e bine ce fac. Obișnuiește-te să fii tratat așa, pentru că întotdeauna pentru ei, cei aleși, omul care i-a votat nu va conta. Contează ciolanul, norocul de a fi mai sus pe listă sau șpaga dată la timp pentru a ajunge unde sunt. Da, ei sunt politicienii pe care tu i-ai ales, pe care tu ai pus ștampila din patru în patru ani, oameni care nu dau doi bani pe tine.

E drept, la nivel de PR mimează că îți reprezintă niște drepturi, că doresc dezvoltare, dar dacă partidul spune că nu e ok să dorească spital sau aeroport sau o bucată de asfalt, vor abandona ideile de parcă nici nu le-au susținut vreodată. Nu va conta ce îți dorești tu, va conta ce își doresc ei. Mimează că fac întâlniri cu alegătorii, că sunt foarte interesați de ce li se transmite, dar apoi o să le apară oportunitatea de a fura fie vreo pădure, fie vreo casă amărâtă. Nu e a lor, nu e drept să fie a lor, dar nu vei putea face nimic să îi oprești, nici măcar să ieși în stradă să îi zbieri sub fereastră că e vreo ciumă roșie sau că vrei să îi umpli gura cu posibilii tăi urmași.

Politicianul anului 2018 nu va fi cu nimic mai special decât cel din 2017. Va dori în continuare să își hărțuiască secretara, va încerca să creeze și un cadru legal pentru asta – gen „dacă te-am angajat, pot să mă înfrupt din nurii tăi când vor mușchii mei”. Well, numai cei mai idioți ajung să se prevaleze de un cadru legal pentru chestia asta, pentru că în general angajatele sunt deja rodate la orizontală și au deja capacitatea de a se dezbrăca cu viteza luminii când e cazul.

Dar hai să sperăm că 2018 ne va aduce lapte și miere, vom avea aeroporturi de o să le putem duce și acasă, din când în când, să le arătăm părinților sau copiilor, vom avea spitale dotate cu toată medicamentația necesară pentru a ne însănătoși rapid, vom avea autostrăzi care să ne ofere posibilitatea de a ajunge mai repede lângă cei dragi. Iar dacă nu vom avea, well, gândește-te că ai avut odată posibilitatea de a vota dar te-a durut în fund!

Adios, 2017, bun venit, 2018!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*