Stiri Brasov, Timp liber

La Sfântu Gheorghe vor fi artificii pentru a sărbători Revelionul Ungariei

În centrul orașului Sfântu Gheorghe va fi organizat un Revelion Stradal. Petrecerea din centrul orașului este tradițională, fiind organizată din anul 2010. Pe scena petrecerii vor urca artișt locali din Sfântu Gheorghe, este vorba despre DJ-ul Lohn Jennon, care va urca pe scenă la ora 22.30, urmat de cântăreața Nicola. După ce locuitorii din Sfântu Gheorghe vor păși în noul an, petrecerea va continua cu un concert susțiunut de un artist rock local, Homonyik Sándor, care va cânta alături de orchestra sa.
Municipalitatea din Sfântu Gheorghe a pregătit două focuri de artificii, unul programat pentru ora 00.00 și altul o oră mai târziu, la ora 1.00.
„Vor fi două focuri de artificii, unul care marchează trecerea ditre ani din România, la ora 00.00 și altul la ora 1.00, care marchează Revelionul din Ungaria. Este un eveniment de tradiție la Sfântu Gheorghe, așa facem în fiecare an”, a declarat, ldiko Knop, coordonator programe Casa de Cultură Kónya Ádám.
Potrivit aceleiași surse, petrecrea de Revelion în aer liber de la Sfântu Gheorghe are un buget aproximativ de 65.000 de lei.

La Brașov va fi un singur foc de artificii

Brașovenii care vor dori să-și petreacă noaptea dintre ani în stradă, sunt așteptați în seara de dumunică spre luni în Piața Sfatului, acolo unde a fost amenjată o scenă pe care vor urca trupa Compact B, invitat special fiind Leo Iorga, câtăreața Ellie White și Marius Ciprian Pop.
La miezul nopții cei prezenți în piață vor putea să asiste la un spectaculos foc de artificii și vor ciocni un pahar de șampanie pentru a întâmpina anul 2018. Evenimentul face parte din „Brașov, oraș din poveste”, care a însumat, din 6 Decembrie, când a fost lansat iluminatul public de sărbătore, multiple evenimente culturale pentru brașoveni și turiști.
Pentru „Brașov, oraș din poveste“ municipalitatea din Brașov a investit 250.000 de lei, din care 150.000 de lei au venit din partea unor sponsori.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Penibili oameni

  2. Penibil comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*