Social

Numărul beneficiarilor de ajutoare pentru încălzire a scăzut de aproape 50 de ori, la Brașov

Dacă în 2005, în municipiul Brașov beneficiau de ajutoare de încălzire aproximativ 38.000 de familii, de la un an la altul numărul acestora s-a diminuat. Astfel, la începutul acestui sezon rece, s-au înregistrat doar 833 de cereri pentru astfel de ajutoare, din care 822 au fost aprobate. Practic numărul beneficiarilor s-a diminuat de 50 de ori, iar acest lucru se datorează și faptului că sunt mai restrictive condițiile de acordare, luându-se în calcul pe lângă venituri și o serie de bunuri deținute de către solicitanți.

În acest sezon rece, cei mai mulți beneficiari de ajutoare de încălzire sunt cei care au centrale proprii, 545, altor 8 familii nefiindu-le aprobate cererile, deoarece nu îndeplineau toate criteriile pentru acordare. De asemenea, în municipiul Brașov mai beneficiază de astfel de subvenții și 173 de familii racordate la sistemul centralizat, 59 care se încălzesc cu energie electrică, dar și 34 care folosesc pentru a se încălzi lemnele.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*