Economic, Stiri Brasov

Magazinele Das Kaffee vor să intre pe piața brașoveană în franciză

Magazinele Das Kaffee comercializează cafea, ceaiuri, fructe uscate, condimente, alune şi nuci, cereale, seminte, biscuiţi sau cereale pentru micul dejun.

Oficialii companiei Dulprod SRL care a lansat conceptul Das Kaffee îl descriu ca un magazin de produse sănătoase şi naturale, într-o gamă variată.

Compania are deja patru magazine în Buzău, Galaţi şi Urziceni, dintre care două în franciză.

Mai mult, compania caută parteneri pentru expansiune în Brașov, Brăila, Craiova, Bacău şi Focşani.

„Un francizat trebuie să deţină, de preferat, un spaţiu propriu într-o zonă cu un bun vad comercial. Trebuie să îşi dorească să transforme această afacere într-una proprie şi să se implice total în dezvoltarea magazinului“, spun oficialii companiei despre un eventual partener.

Un astfel de magazin necesită o investiţie iniţială de 10.000-15.000 de euro, iar taxa de franciză este de 3.000 de euro.

Nu există însă nici redevenţă lunară şi nici contribuţie la bugetul de marketing. Contractul de franciză simplă se încheie pe o perioadă de patru ani.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*