Social

Finalizarea lucrărilor la liceul din Uzina 2 depinde acum de încălzirea vremii

Lucrările de reabilitare a fostului liceu din Uzina 2, unde ar urma să își desfășoare cursurile elevii Liceului Sportiv, sunt aproape de finalizare, după ce deja s-au dat două prelungiri. Predarea la cheie a clădirii depinde acum de vreme, ținând cont că mai sunt de finalizat lucrările de izolare termică a clădirii pentru care sunt necesare însă temperaturi exterioare de cel puțin 5 grade Celsius. „Deocamdată, nu se poate lucra la finalizarea montării termosistemului, pentru că este prea rece. Dacă temperaturile vor crește, atunci se poate finaliza această lucrare”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Din data de 15 noiembrie, respectiv de când a expirat ultima prleungire acordată de Primărie, constructorul plătește penalități de întârziere, respectiv de 0,027% pe zi din valoarea contractului, adică 311 lei/zi.

Firma constructoare, SC Building Construction MEA SRL, s-a poticnit inițial la branșarea clădirii la rețelele de utilități și nu a mai putut respecta graficul de lucru. Proiectul de reabilitare a acestei clădiri au demarat încă din februarie 2016, dar constructorul inițial nu a putut duce până la capăt proiectul, astfel că în luna iunie a fost semnat un nou contract pentru definitivarea lucrărilor.

Penalități de întârziere 311 de lei/zi pentru constructorul care reabilitează fostul liceu din Uzina 2. Acesta s-a împotmolit la realizarea branșamentelor

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*