Economic, Stiri Brasov

Cea mai așteptată lansare a anului a venit la Brașov – Noua Dacia Duster!

Mai 4×4 ca niciodată, mai impunătoare ca niciodată, mai modernă ca niciodată, mai Duster ca niciodată!

 

În perioada 8 – 10 decembrie, Euro-Motor îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere Noul Duster in showroomul Dacia de pe Calea București, 132, în următoarele intervale orare:

 

Vineri, 8 decembrie:                        09:00 – 19:00

Sâmbătă, 9 decembrie:                 09:00 – 19:00

Duminică, 10 decembrie:              09:00 – 15:00

 

 

Timp de trei zile, cei interesați vor avea posibilitatea de a testa noul model și de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate (finanțare și post vânzare).

 

Mai mult, cei ce ne vizitează vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

 

Cardurile de înscriere în campanie pot fi găsite atât în showroomul Dacia Euro-Motor, cât și în Coresi Mall și în publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

 

Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfășurarea acesteia și despre modul de desemnare a câștigătorului, poate fi consultat pe site-ul https://promotii.dacia.ro/.

 

Pentru detalii suplimentare: 0268/310634, dacia@euromotor.ro, facebook.com/EuroMotorBV, www.euromotor.ro

 

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*