Stiri Brasov, Timp liber

Lansarea oficiala a evenimentului Transylvania Wedding Fair 2018 (P)

Compania organizatoare de targuri si expozitii din Brasov, Kron-Tour EXPO, a lansat oficial acum doua saptamani cea de-a VI-a editie a evenimentului Transylvania Wedding Fair care se va organiza in perioada 16 – 18 Februarie 2018, la Brasov Business Park !

Transylvania Wedding Fair a debutat in anul 2013 sub denumirea de “Brasov Wedding Days”. Sub sloganul “Totul despre nunta!”, organizatorii reusesc in fiecare an sa aduca sub acelasi acoperis , timp de 3 zile, peste 60 de expozanti care vin in intampinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate produse si servicii de nunta, respectiv: rochii de mireasa/tinute de gala, costume barbatesti si tinute pentru miri, accesorii, incaltaminte de gala, wedding & events planners, arta floristica, creatori de bijuterii, locatii specializate in organizarea de nunti, cofetarii, sonorizare si efecte speciale, arta fotografica si videografica, saloane de infrumusetare si de remodelare corporala, reviste de specialitate, etc.

Organizatorii preconizeaza o editie de exceptie, la doar doua saptamani de la lansare avand contractat deja 85% din spatiu si peste 40 expozanti inscrisi. In acest sens, Kron-Tour EXPO a decis suplimentarea spatiului astfel incat sa faca fata tuturor solicitarilor viitoare !

Asadar, se pregateste cea mai mare editie de pana in prezent, viitoarele mirese si ai lor viitori soti putand gasi aici toate elementele necesare pentru a avea nunta perfecta!

 

Mai multe informatii despre acest eveniment cat si despre editiile anterioare pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului, www.transylvaniaweddingfair.ro

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*