Imobiliare, Stiri Brasov

Unul din patru cumpărători de locuințe din Brașov este „client premium”

24% dintre cumpărătorii brașoveni de locuințe fac parte din categoria „eficienților”, arată un studiu al portalului imobiliare.ro.

„Eficientul” este un client de tip „premium”, este angajat și foarte bine stabilit profesional, precum și activ din punct de vedere profesional. Acest gen de cumpărător știe foarte bine ce își dorește și este incisiv în căutările sale în mediul online (dar nu numai).

De asemenea, 53% dintre cumpărători fac parte din categoria „relaxaților”, arată același studiu. Tipologia „relaxaților” cuprinde persoane stabile, orientate către viața de familie. Acestea au nevoie de un upgrade la situația loc locativă actuală, pun accentul pe găsirea rapidă a unei proprietăți și sunt (relativ) ușor de mulțumit. De menționat este că termenul „relaxat” se referă aici la flexibilitatea în ceea ce privește așteptările avute de la o casă și nu atitudinii vizavi de achiziția în sine.

Restul de 23% sunt „analiticii”, adică persoane cu un statut social mediu spre ridicat, orientate către latura profesională, dar aflate în căutarea „unui loc în care să evadeze”. Persoanele din această categorie sunt pragmatice și sunt în căutarea unui preț corect pentru tipul de proprietate dorită.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*