Timp liber

Brașovul se luminează de sărbătoare mâine, începând cu ora 17.00. Trupa Smokie va concerta în Piața Sfatului

Iluminatul de sărbătoare de pe străzile din centrul Brașovului va fi aprins, conform tradiției, mâine seară, la ora 17.00. După aprinderea iluminatului ornamental, pe scena din Piața Sfatului vor urca cei de la Proconsul și celebra formaţie britanică SMOKIE.

Tot mâine va fi deschis oficial și Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, de unde turiștii vor putea cumpăra cadouri şi produse alimentare specifice Crăciunului. O altă zonă de târg de Crăciun va fi la patinoarul din piațeta Sfântul Ioan,

Bradul amplasat în acest an în Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime, din care 25 deasupra solului, şi este împodobit cu 33.400 de beculeţe şi flashuri luminoase, 98 de modele luminoase şi 800 de metri de beteală. La aceasta se adaugă modelele luminoase de pe stâlpii de iluminat din Piața Sfatului şi cele de pe Casa Sfatului. La fel de spectaculoase sunt și tavanele luminoase, care în acest an au fost montate pe mai multe străzi pietonale din centrul istoric. Astfel, str. Republicii, Postăvarului, Michael Weiss, Diaconu Coresi, Apolonia Hirscher, cele 3 intrări spre Piața Enescu şi str. Valentin Wagner au fost acoperite cu 30 de kilometri de şiruri luminoase, însemnând aproape 300.000 de beculete şi flashuri

Și străzile din zona centrală (N. Iorga, bulevardul Eroilor, în zona Casa Armatei și Livada Poștei, strada Mureşenilor) sunt împodobite de sărbătoare cu 120 de modele luminoase. Anul acesta brazi împodobiți, de dimensiuni mai mici decât cel din Piața Sfatului, se vor găsi și în Piața Enescu, piaţeta Sf. Ioan și Piața Unirii.

Totodată, în piaţeta de pe str. Sf. Ioan, tot de mâine va fi deschis şi patinoarul cu acces gratuit pentru copii. 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*