IT, Stiri Brasov

Zitec și-a deschis sediul în Neorama Brașov și mai caută 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing

Zitec.com, furnizor major de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate din România, anunță deschiderea oficială a noului sediu din Brașov. Noul sediu Zitec are o suprafață de 155 mp și este situat la etajul 1 al Clădirii Neorama, unul dintre cele mai moderne spații arhitecturale din Brașov. Tranzacția a fost realizată prin intermediul iAdvise, companie de consultanță imobiliară din Brașov, lider pe segmentul comercial.

În cadrul biroului din Brașov activează în prezent o echipă formată din 6 persoane, inclusiv poziții cheie precum Business Performance Strategist sau Lead Software Developer. Pentru următorul an, compania și-a propus să continue procesul de recrutare și să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing, pe toate nivelurile de experiență.

Candidaţii care doresc să aplice pentru pozițiile de entry-level trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză. Programatorii ce vizează job-uri de nivel mediu și senior au nevoie de minim 2 ani de experiență.

„Brașov e primul oraș din țară unde deschidem un birou permanent în plus față de cel din București și continuăm astfel să mărim echipa Zitec, care include în acest moment peste 160 de colegi. În Brașov vom căuta atât programatori, QA, specialiști în Digital Marketing, cât și alte roluri importante pentru noi. Nu va exista o diferență față de structura din București.”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO și Fondator Zitec.

 

În plus, colegii din Brașov și București au libertatea de a lucra oricând în oricare dintre cele două birouri, în funcție de nevoile acestora.

 

Odată cu inaugurarea biroului din clădirea Neorama, introducem și un concept nou: FlexiCity. Dacă până acum colegii puteau să aibă un program flexibil în ceea ce privește orele de lucru, zilele de lucru sau lucrul de acasă, acum introducem și opțiunea FlexiCity: colegii vor putea opta să lucreze fie din biroul din București, fie din cel din Brașov, atât timp cât activitatea din echipele lor nu este afectată.”, a adăugat Lăpuşan.

Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca  pe site-ul http://makeit.software, la secţiunea de cariere (makeit.software/careers).

 

Lider pe piața IT din România, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de online marketing. Cu  o cifră de afaceri de 4 milioane euro în 2016 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi prin referinţele primite din partea unor clienţi de top din România, precum PayU, Flanco, Amadeus, Depanero, Vector Watch, Noriel, Prețuri Pentru Tine sau Network One Distribution.

 

La începutul acestui an, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiție, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piață, prin creșterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene și granturi, precum și activități susținute de creștere a portofoliului de clienți în Europa de Vest și SUA.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold şi Amazon AWS Technology Partner. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.

 

Zitec a fost inclusă în “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz şi a fost premiată la Gala ANIS în 2016 cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru soluția “Depanero Back-Office”. În 2017, serviciile livrate de Zitec clientului Flanco i-au adus acestuia premiul „Clientul anului”.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*